top of page
  • Facebook
  • Instagram

Det är bättre att vara kärleksfull än att ha rätt..
Det är bättre att vara kärleksfull än att ha rätt... man kan göra saker på så himla många olika sätt. Det här är något som Skutta över Stätta strävar efter, liksom att vara en frizon från krav, prestige och stress. De som passar för den ena individen behöver inte passa alla.


Våra hjärtan slår lite varmare för träning utan prestation, utan tids -och distansmätning samt utan pulsklocka. Vi hejjar inte heller på dig o skriker - Kämpa Kämpa, - Kom igen nu, bara lite kvar.

Ok, men vad gör vi då? Vi tränar och rör på oss av lust och med glädje. Bli inte förvånad om vi sjunger en trudelutt eller pratar om härliga, djupa och roliga saker i livet. Tillsammans har vi roligt!

Vi vill att träning ska vara prestationslös, när du inte orkar jogga kan du byta och cykla en stund. Vi springer, går och cyklar alltid tillsammans. Vi joggar i grupp och håller ihop gruppen hela tiden. Ingen lämnas utanför och ingen kommer sist. Helt utan stress.


Till oss är alla välkomna, du som aldrig tränat, du som är ur form, du som varit vältränad men som inte känner dig redo för att ge dig ut på egen hand, du som är vältränad men som vill komma bort från kraven på prestation en stund, du som älskar livet, du som behöver en lugn stressfri paus i vardagen, du som älskar att umgås, du, du, du och ja, Du också! Varmt välkommen till Skutta över Stätta!


Vi är alla olika och det är helt ok! Vill du träna och förbättra dig och mäta tider är vårt upplägg inte optimalt för dig, men vi önskar dig lycka till i ett annat forum. Vi är glada och tacksamma så länge du mår bra av det du gör och det är jättebra att det finns grupper för alla nivåer och ambitioner. Vi är i olika perioder av våra liv då olika saker är det som gynnar oss bäst och vad det är, vet bara du!

Det är bättre att vara kärleksfull än att ha rätt…

man kan ju göra saker på så himla många olika sätt.

Prestera mera,

eller bara jogga och flanera

Ligga i och kämpa hårt,

eller nynna till sin favorit låt.

Springa tuffa intervaller,

eller långsamt röra benens daller..

Du vet vad du vill,

men det är bra om du inte alltid sitter still. Att våga ge sig ut,

kan faktiskt, tro det eller ej, leda till ett glädjetjut. All kärlek ❤️ Anna & Susanne
IMG_4222.HEIC
IMG-4009.JPG
Prenumerera på vår blogg via mejl

Tack!

bottom of page