top of page
  • Facebook
  • Instagram

Imorgon ska jag njuta ❤️

Uppdaterat: 31 jan. 2021

Längtar tills imorgon då Anna och jag ska ut på en riktig njutartur. Vi ska jogga och gå en längre sträcka i detta underbara snöväder. Jag ska verkligen försöka att bara njuta, det har jag lovat mig själv.


Första gången Anna och jag skulle ut och cykla snöade det. Jag var helt säker på att Anna skulle ringa och ställa in cykelturen, så jag förberedde mig på en avbokning. Jag blev ganska paff och överlycklig när Anna kom redo för en lång cykeltur, och vilken fantastisk tur det blev trots snöväder, kyla och blåst.


Första gången Anna och jag skulle ut och springa var det värre med mina tankar och min ångest. Cykling vet jag att jag behärskar, men löpning är värre, mycket värre. Löpning föder prestationsångest, stress och en orolig mage hos mig... men jag tänkte inte låta det hindra mig, så jag åkte iväg och mötte upp Anna med fickan full av dasspapper och en mage som var på väg att vända sig.


Jag kämpade mig igenom joggingturen och Anna bekräftade hela tiden att hon var helt ok med att promenera, prata med kossorna och ta skitpauser längs vägen. Ändå fick jag jobba med mina tankar hela tiden, och det var en hel del ångest under vägen, trots fantastiskt sällskap och natur.

Vi har tagit många löpturer sedan dess och min ångest har succesivt minskat och min njutning ökat.


Imorgon ska jag verkligen försöka släppa alla tankar på prestation och alla tankar på att det kan vara jobbigt och att det kan göra ont att springa. Det är ju faktiskt bara när man springer för fort som det är jobbigt och gör ont. I lagom takt och med fint sällskap är det en njutning. När vi springer eller cyklar tillsammans är det alltid den som är långsammast som bestämmer tempot. När vi cyklar är det Anna som bestämmer tempot, och när vi springer är det jag som bestämmer tempot. Mer rättvist kan det väl inte bli!?


Vi älskar att samla på bra dagar. Imorgon blir en sån dag. Jogga, promenera, skratta, njuta av naturen och äta massor av fettbomber 😍


Skutta över stätta vad jag ska njuta imorgon!

Kram Susanne


IMG_4222.HEIC
IMG-4009.JPG
Prenumerera på vår blogg via mejl

Tack!

bottom of page