top of page
  • Facebook
  • Instagram

Rörelseglädje
Skutta över Stätta finns för alla oavsett förmågor och erfarenhet.

Vi vill påminna våra läsare och deltagare på våra turer om att så är fallet. Vi erbjuder rörelseglädje i vår underbara natur i ett lugnt och avstressande tempo oavsett om turen är på cykel, rullstol, rollator, gåstavar eller i joggingskor.

Vårat focus ligger på upplevelsen i naturen, rörelseglädjen och den varma gemenskapen vi har tillsammans på våra turer. Vi vill att alla människor ska få möjlighet att komma ut i naturen och röra sig utan att känna att det är kopplat till prestation.

Välkomna till en frizon från krav, prestige och stress.

Vi, Anna och Susanne (Skutta över Stätta) är långt ifrån några superatleter. I perioder är vi i bra ”glad-amatör-form” eftersom vi älskar att röra på oss, men i andra perioder kan livet och vardagen göra att vi av olika anledningar inte kommer ut lika ofta som vi önskar. Ibland ger dagsformen oss möjligheten till härliga långturer och ibland kan dagsformen ge möjlighet till en uppfriskande tur runt kvarteret eller för att hämta post i brevlådan. Det fina är att naturen finns kvar närhelst vi och ni vill eller har möjlighet att komma ut och njuta på olika sätt. Vi vill sprida det vi älskar och mår bra av helt enkelt!

Så varmt välkomna och vi hoppas kunna inspirera just Dig ❤️IMG_4222.HEIC
IMG-4009.JPG
Prenumerera på vår blogg via mejl

Tack!

bottom of page