top of page
  • Facebook
  • Instagram

Spännande vår! ☀️☀️☀️


Projektet "min tid" för kvinnor med utländsk bakgrund rullar på och har blivit en succé i Katrineholm.

I samarbete med Studiefrämjandet och med ekonomiska medel från "Hälsoåret 2022" träffas vi en gång per vecka för att prova på olika sporter, träna på svenska språket, laga mat tillsammans och prata om hälsa. Projektet gör vi utanför företaget, som privatpersoner. I denna regi och samarbetet, håller projektet på till juni 2023. (Se tidigare inlägg)


Glädje Joggen är igång på sin tredje termin. Det är härligt att träffa deltagare som kommer och livsnjuter med oss på skogsstigar i en helt prestationsfri motionsvariant med glädje och gemenskap i största fokus. Vi varvar lätt jogg med gång under max en timme och avslutar med te & kaffe med goda samtal efter varje tillfälle. Visste du att vi, Anna & Susanne är utbildade FaR-ledare och att Skutta över Stätta är FaR arrangörer? Det står för "fysisk aktivitet på recept" och innebär att vi tar emot personer som fått detta utskrivet av exempelvis sin läkare eller fysioterapeut. Om du är nyfiken på och jogga med oss, så är Du varmt välkommen att prova oavsett recept eller inte. info under fliken GLÄDJE JOGG i menyn.


Vi jobbar så det sprutar med att planera onlineutbildning som vi ska spela in under ett par dagar i februari. Ämnet är "yrkesrollen" i yrket personlig assistent. Mer info och trailer kommer framöver.


Boken "Stolt assistent" -inspiration och verktyg för personliga assistenter som vi hade bokrelease för under hösten 2022 är på god väg att spridas, synliggöra och stärka branschen.

Stolt assistent och dess gedigna handledningshäfte med fördjupning är tillsammans en av marknadens mest kostnadseffektiva kompletta utbildningsmaterial om yrkesrollen inom LSS. Mer info på Stolt assistents egen hemsida;


stoltassistent.se


Vi började under hösten 2022 att föreläsa och hålla workshops i ämnet yrkesrollen inom LSS. Otroligt roligt att få åka runt och träffa många fina kollegor som precis som vi är sugna på att utvecklas i sin yrkesroll. Det glädjer oss enormt att bokningar både till vår och höst börjar trilla in. Mer info på;


stoltassistent.se


Föreläsningar om prestationsfri motion är något vi verkligen brinner för och kan stå till tjänst med.

Varmt välkommen att kontakta oss med era eventuella frågor och bokningar.


Med värme, Anna & Susanne

IMG_4222.HEIC
IMG-4009.JPG
Prenumerera på vår blogg via mejl

Tack!

bottom of page