top of page
  • Facebook
  • Instagram

Vadan detta? Skutta över Stätta?

Uppdaterat: 15 jan. 2021

Idag är det en mycket speciell dag för oss, startskottet för Skutta över Stätta.

Äntligen är det dags, efter ungefär ett års spånande av spännande idéer, är det nu tid att förverkliga dem.

Vi vill inspirera till rörelseglädje och äventyr i naturen för alla människor, oavsett vem du är.. om du kanske aldrig tänkt tanken att springa, om du kanske aldrig cyklat i en skog eller om du redan upptäckt rörelseglädjen och naturen?
Vi njuter av naturen och all rörelseglädje den ger oss. Vi cyklar, springer (låååångsamt) och promenerar i naturen i alla väder, men alltid med ett leende på läpparna och skithuspapper i fickan.“Välkommen till en frizon från krav, prestige och stress”Skutta över Stätta sammanfattar vår livsfilosofi, att livet och träning inte behöver vara fyllt av prestige, perfektion och supertrimmade kroppar. Vi vill att livet och träningen ska ge oss glädje och energi. Vår tanke är att när du "skuttat över stättan" kanske du upptäcker nya möjligheter till att njuta av allt spännande som livet har att erbjuda dig. Tillsammans stärker vi våra fina hjärtan och samlar på bra dagar!
Bild av Andreea Saxvold

Välkommen att följa Skutta över Stätta på vår blogg och kanske delta på våra kommande äventyr och inspirationsdagar framöver. Vi hoppas att vi vågar bjuda på oss själva och härliga dagar tillsammans med Er.


... som vi längtar!


Hej och hå vad det går ur spår!!!


Anna & Susanne

IMG_4222.HEIC
IMG-4009.JPG
Prenumerera på vår blogg via mejl

Tack!

bottom of page